Välkommen till Vreta Kloster Golfklubb

Välkommen till en golfklubb som är mer än en vanlig golfklubb. Vi finns en mil norr om Linköping, i utkanten av Ljungsbro, i ett fantastiskt eklandskap. Vi erbjuder 27 underbara golfhål, en 6-håls korthålsbana, svingstudio och mycket bra övningsområden. De första 18 hålen öppnades 1990 och är par 72. Banan är en spännande utmaning för alla. PÅ vintern förändras anläggningen till en av södra Sveriges bästa längsskidområde, Vreta SkiCenter.

I klubbhusets entré finner Du en självbetjäningsterminal där Du kan boka tider, anmäla ankomst och anmäla dig till klubbens tävlingar. Här finns även en golfrestaurang med fullständiga rättigheter där Du kan ta en kopp kaffe, äta lunch eller ta en varm korv med bröd efter nio spelade hål. Inne i den nybyggda receptionen hittar du golfshopen där Du får hjälp med medlemsärenden, inköp av golfkläder, handskar, bollar, polletter till drivingrangen och att boka golflektioner. 

På övervåningen i klubbhuset finns kansliet som är bemannat alla vardagar och som gärna visar Dig runt och informerar om klubbens verksamhet. Slå gärna en signal på telefonnummer 013-169700 innan Du kommer, så vi kan avsätta tid för Dig och göra en rundvandring.

I ladan, till vänster om klubbhuset från parkeringen, finns omklädningsrum för både damer och herrar, duschar och toaletter. Här finns även skåp för golfutrustning till uthyrning. Vi har även konferensrum för uthyrning.