Golfresor med klubben

2023 genomför vi 2 resor. En vinterresa till Dubai och en vårresa till Portugal. Nedan kan ni läsa mer om och anmäla er till respektive resa.


 

Al Ain

Vinterresan 2023 går till Dubai och Al Ain. Al Ain är ett av de bästa ställena vi varit på under alla åren. Golfen, boendet, maten, servicen, träningensmöjligheterna är helt suveräna! Under veckan genomför vi givetvis vår berömda golfskola.

Sista anmälan är den 1 november därefter anmälan i mån av plats. I mitten av januari har vi ett informationmöte för alla som ska med. Dag och tid mailas ut i god tid innan. En viktig sak och tänka på är att passet måste vara giltigt 6 månader efter att du lämna landet.

Klickar ni på anmälningslänken ser ni i realtid hur många platser som finns kvar.

  

Anmälningslänk till Al Ain

www.golfplaisir.se/vkgk-2023

 

 


Morgado

Vårresan 2023 går till Portugal och Morgado den 18-25 mars. Anläggningen har 2 st 18 hålsbanor Morgado och Alamo GC. Banan stod värd för Portuguese Open 2018. Hotellet ligger med utsikt över golfbanan. Under veckan genomför vi givetvis vår berömda golfskola.

Sista anmälan är den 1 december därefter anmälan i mån av plats. I slutet av februari har vi ett informationmöte för alla som ska med. Dag och tid mailas ut i god tid innan.

Klickar ni på anmälningslänken ser ni i realtid hur många platser som finns kvar.

  

Anmälningslänk till Morgado

www.golfplaisir.se/vretaklostergk-2023