Endast digitalt insända scorekort accepteras, antingen delat från en app, vi rekommenderar Golf Gamebook) eller ett foto av handskrivet scorekort. Det ska skickas via mail till tk@vkgk.se så snart som möjligt efter avslutad rond, senast kl 23:00 på tävlingsdagen. Nedan beskrivs mer i detalj vad som gäller.

Var noga med att välja rätt tee för dagen när ni laddar ner eller skapar ett digitalt scorekort för tävlingen.

I apparna Golf Gamebook och OnTag kan scorekortet enkelt skickas via Dela-funktionen. Det verkar dock som att delningsfunktionen i OnTag inte är helt pålitlig. Det som händer är att det kan bli antingen ett streck eller max antal slag på ett hål där man har fått 0 poäng. Så kontrollera vad det står i den länk ni skickar in. Tips: Skicka en kopia av mailet till er själva.
Det går också bra att skicka in ett foto på ett handskrivet pappersscorekort, men då måste det tydligt synas spelarens namn och vald tee. I samma mail som scorekortet skickas i, eller i ett separat mail, ska meddelas vem som var markör för ronden.

Varje spelare måste antingen skicka in sin egen score enligt ovan eller skicka ett eget mail med uppgift om markör, bruttoscore och vem som har skickat in scoren.

OBS! Radera inte ronden från OnTag innan resultatlistan är publicerad! Om den är raderad fungerar inte den delade länken längre även fast ni har skickat in den till TL i tid. Om det ändå skulle hända är det upp till spelaren att ordna fram ett giltigt scorekort innan kl 23:00 på speldagen för att slippa bli diskvalificerad.


Tips:

När ni mailar in scorekortet, skicka också en kopia till er själva så ser ni direkt att det bör ha gått iväg korrekt och att all nödvändig information är med och att det är ifylld score på alla hål.