Event & företag

En oförglömlig dag på Vreta Kloster Golfklubb

På Vreta Kloster arrangerar vi en klockren Företagsgolf på en unik anläggning. Ett event på Vreta Kloster stärker både relationer och ditt eget varumärke!

Hos oss har du inte bara en plats att spela golf på med dina kunder, vi ger dig även en mötesplats utöver det vanliga, perfekt för att spendera tid med kunder och skapa viktiga relationer. Under golfsäsongen april-oktober kan du och ditt företag nyttja klubbhus eller studio för kundmöten.

Vintertid erbjuder vi kanske södra Sveriges bästa längdskidspår eller så tar du med dina kunder ut på S:t Andrews i någon av våra två golfsimulatorer. Planera ett frukostmöte, en föreläsning eller en företagsdag hos oss.

Som företagspartner erbjuds du en paketering som löper över hela säsongen, exempelvis företagstävling, greenfeecheckar för spel med kunder, exponering på anläggningen och i sociala medier samt möjligheter till träning och möten.


Upplevelse och kundvård

Genom att välja att träffa kunder under en golfrunda, har du gjort en stor investering rent tidsmässigt. Det är inte vid så många tillfällen man får så mycket av kundens tid. Att spela golf med dina kunder är ett enkelt sätt att skapa eller behålla starka kundrelationer.

Hos oss bjuder du även kunden på en upplevelse och atmosfär i särklass. Banor i toppskick, naturupplevelser, god mat och möten i klubbhuset, från vår sida är allt planerat med bästa möjliga kvalitet.


Vid intresse

Kontakta Anders Svensson på 0708-144798 alternativt info@vkgk.se