Custom Fitting

Varför Custom fitting?

Om du spelar golf med utrustning som inte är anpassad efter din teknik och fysik gör du det onödigt svårt för dig själv. En Custom Fitting kan göra spelet så mycket roligare och hjälpa dig att sänka ditt handicap, oavsett nivå. Custom Fitting är en av de viktigaste aspekterna för att förbättra Ditt spel!

Kan verkligen personligt anpassad utrustning göra skillnad för vanliga golfare? Självklart! Alla tjänar på en Custom Fitting. Vi är alla olika, och under en Custom Fitting ser vi till att du får de rätta klubborna för just dig och din sving.

När du gör en utprovning jobbar vi med att hitta rätt klubbhuvud, rätt loft och lie och rätt skaft samt grepp. Allt detta för att hitta rätt utrustning för just Dig så att du känner självförtroende för din utrusting när du lämnar utprovningen. Med rätt utrustning kommer golfspelet bli betydligt roligare.

 

Bra att info inför en Custom Fitting

  • Vid en bokning för Custom fitting så bör du boka in två tider (30 min) för att hinna med alla moment som ingår. Skriv även i meddelandefältet att det är Custom fitting du vill göra.
  • Kom 5-10 minuter innan din bokade tid för att värma upp, så du är i gång till utprovningen.
  • Ta med dig dina nuvarande klubbor (helst allihop).
  • Använd helst golfskor eller andra stabila skor.